Intern Padeltoernooi 19 Mei

Inschrijving geopend: Intern Padeltoernooi 19 MEI 2019 (vol)

In navolging van het succesvolle eerste interne Padeltoernooi van afgelopen 3 maart, organiseert de Padelcommissie op 19 mei a.s. opnieuw dit leuke en spannende evenement.

De vorige keer lag de focus op de competitiespelers maar uiteraard zijn ook niet-competitiespelers van harte welkom om zich te meten met anderen tijdens deze 2e editie van het interne Padeltoernooi.

19 mei 2019
Hoe laat                  Blok 1 start om 10:00 uur en blok 2 om 14:00 uur
Hoe inschrijven       Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. + naam en speelklasse

Welke speelklasse   Beginner - licht gevorderd – gevorderd - topklasse
Partner nodig          Nee, je kunt je gewoon opgeven. Wij verzorgen de indeling

Aan dit toernooi kunnen maximaal 32 Padelspelers van onze club mee doen. De vorige keer waren we binnen 2 dagen ‘uitverkocht’ dus haast je, want vol = vol

De dag wordt om 18.00 uur afgesloten, waarna nog gelegenheid is voor een hapje en een drankje.

Indien wederom succesvol organiseren we dit evenement nogmaals na de zomer.

Voor niet-deelnemers, houdt rekening met volledige bezetting van de banen. Het wordt een leuke en spannende dag, dus kom gerust kijken en genieten van deze leuke partijen!