Maak kennis met tennis op 't Schilt.

Elke donderdagavond is het RACKETAVOND bij 't Schilt! Iedereen is van harte welkom om te komen tennissen op deze open avonden. Of je nu beginner bent of gevorderd, iedereen speelt met iedereen! Elk half uur worden de rackets verzameld en nieuwe koppels gevormd. Dé manier om mensen van de club te leren kennen en een avond lekker te tennissen zonder vooraf af te moeten spreken.

Introducees zijn ook van harte welkom op deze avond: onder de noemer Maak Kennis Met Tennis mag iedereen meedoen! Wanneer de introducee 5 keer heeft meegedaan kan hij beslissen of hij/zij lid wil worden.