Vriend(in) van T.V. 't Schilt

Beste Leden, vrienden,

Zoals wellicht bij jullie bekend zijn we met diverse acties bezig om de financiering van de aanleg van padelbanen te kunnen voldoen. Een van die initiatieven is die van "vriend van 'T Schilt" Inmiddels hebben we al vele toezeggingen mogen ontvangen.

Op verzoek van een aantal leden willen we jullie het nog makkelijker maken om je eenmalige bijdrage aan de vrienden van 't Schilt actie toe te zeggen. Daarom is er via de digitale weg een extra mogelijkheid gecreëerd.

Hopelijk willen jullie dan ook je steen bijdragen aan de volgende stap in de ontwikkeling van onze tennisvereniging.

Sportieve groet,

Namens de sponsorcommissie

Vriend Jorg

Of nog sneller, vul onderstaand formulier in:

50 euro
100 euro