TV 't Schilt Woudenberg


Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging!

 

Voor het aanmelden als lid van onze tennisvereniging kun je gebruik maken van onderstaand formulier. Daarbij hebben we ook een recente pasfoto nodig. Dit mag een echte pasfoto zijn, deze kun je, voorzien van naam en geboortedatum, inleveren bij de ledenadministratie (Irma Weima, Koningslaan 14 in Woudenberg). Het mag echter ook een (duidelijke) digitale foto zijn, bijv. gemaakt met een telefoon. De foto kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam en geboortedatum.

 

De kosten van het lidmaatschap zijn:

Volwassenen: €150 per jaar

Kinderen 6 t/m 18 jaar: €60 per jaar

Kinderen tot 6 jaar: gratis

 

Dit is een gecombineerd lidmaatschap voor zowel tennis als padel.

 

 

Nu ook een speciale aanbieding!


Nieuwe leden tot eind van het jaar: €25

Nieuwe jeugdleden tot januari 2020: €60

 


Indien je ook lid bent van een andere, bij de KNLTB aangesloten vereniging, dan graag je bondsnummer vermelden. Ook wanneer je eerder lid bent geweest van 't Schilt en je weet je bondsnummer nog, vermeld dat dan even.  Na ontvangst van de aanmelding door de ledenadministratie wordt deze in behandeling genomen. Je krijgt dan op korte termijn een bericht over het reilen en zeilen op de vereniging.

Onderdeel van het lidmaatschap voor senioren van 18 tot 65 jaar is het draaien van verplichte bardiensten (slechts 3 per jaar). Niet gelijk schrikken nu, het eerste jaar ben je daar nog voor vrijgesteld zodat je rustig kunt wennen aan alle ins en outs van de vereniging. Het mag natuurlijk wel! Nadere informatie daarover volgt na je aanmelding, je ontvangt dan een e-mail waarin het een en ander wordt uitgelegd.

Het duurt enkele weken voordat de officiële KNLTB-pas toegestuurd wordt. Indien gewenst kun je bij de ledenadministratie een voorlopige pas aanvragen zodat je alvast toegang hebt tot het park.

 

Voor (informatie over) tennislessen kun je een mail sturen naar onze trainer Marko de Kort: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Marko neemt dan z.s.m. contact met je op. 


Van harte welkom bij onze vereniging!

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur en ledenadministratie TV ‘t Schilt  

Vul het formulier in en word lid!

Selecteer hier uw (pas) foto
Grootte limiet voor elk bestand is 200 MB
  captcha

  Hoofdsponsoren

                  

   

                          

   

  T.V. 't Schilt Nieuws

  Laatste nieuws

  Oliebollentoernooi 2018 Padel!!       Met trots kunnen we mededelen dat ook padel meedoet met het oliebollentoernooi van dit jaar!Omdat padel nog in ontwikkeling is bij ons op de club zal...

  Agenda 't Schilt

  Elke donderdagavond racket(trek)avond 

  Aanvang 20:00u

   

  Oliebollentoernooi 2018

  Tennis: 15 t/m 30 december

  Padel: 22 t/m 30 december

   

  Zondag 6 januari:  Nieuwjaarsreceptie

  Vanaf 17:00u

   

  Woensdag 23 januari:  Algemene LedenVergadering

  Vanaf 19.45u