Padel Oliebollentoernooi

Oliebollentoernooi 2018 Padel

Met trots kunnen we mededelen dat ook padel meedoet met het oliebollentoernooi van dit jaar!
Omdat padel nog in ontwikkeling is bij ons op de club zal dit gedeelte wel wat kleiner zijn.

Het onderdeel padel loopt van 22 t/m 30 december.

Dit toernooi zal helaas niet in rankings te vinden zijn, alles gaat met de hand, maar we willen er gewoon een gezellige afsluiting van maken voor dit jaar!

De inschrijving is officieel gesloten

Bij vragen of opmerkingen:

Voor iedereen die zowel tennis als padel wil spelen:

Het opgeven voor zowel tennis als padel is geen enkel probleem! We houden hier rekening mee in de planning.

Wel zal tennis tijdens dit toernooi ALTIJD voorkeur krijgen. Als een tennis- en padelwedstrijd op hetzelfde moment vallen, en dit is niet te verplaatsen, zal tennis altijd voorrang krijgen.

Beeldmateriaal:
Tijdens het toernooi worden foto's gemaakt voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief.
Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken bij de organisatie (padelcommissie).
Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.